Κουλουρία η Μάτσι προιοντα ροδου
Είναι το πιο γνωστό ζυμαρικό της Ρόδου το οποίο το βρίσκουμε με μικρές διαφορές στα χωριά του νησιού και με
διαφορετικές ονομασίες.Είναι το πατροπαράδοτο φαγητό του γάμου.
Υλικά (Για 4 άτομα)
2 κιλά ζωμό κατσίκι
1 πακέτο παραδοσιακής Κουλουρία Γής Κατταβιάς
1 κουταλιά αλάτι
1 φλυντζάνι φυτίνη
τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
Βάζουμε το κρέας στη κατσαρόλα και το βράζουμε. Χρησιμοποιούμε το ζωμό από το κρέας και συμπληρώνοντας στη κατσαρόλα την Κουλουρία με συχνό ανακάτεμα την αφήνουμε και σιγοψήνεται για 45 λεπτά. Τσιγαρίζουμε την φυτίνη και την ρίχνουμε μαζί με το τυρί στην κατσαρόλα και σερβίρουμε