Η εταιρεία μας  Made In Rhodes είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα  που εξειδικεύετε στην πώληση επιλεγμένων παραδοσιακών προϊόντων του νησιού της Ρόδου σε μια προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης των τοπικών μας γεύσεων τόσο στην υπόλοιπη  Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στόχος μας είναι η οργανωμένη παρουσίαση όσο το δυνατόν περισσότερων εκλεκτών  τοπικών  προϊόντων  πάντα σε συνεχή επικοινωνία με τους ντόπιους παραγωγούς.

Εξερευνώντας  τις κατηγορίες των προϊόντων μας θα ανακαλύψετε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο του νησιού, μέλι και παράγωγά αυτού όπως το παραδοσιακό μας γλύκισμα το μελεκούνι ,παραδοσιακά χειροποίητα ζυμαρικά, βότανα φυσικής καλλιέργειας, φυσικά και φαρμακευτικά καλλυντικά με βάση το ελαιόλαδο.

Μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά στα τοπικά μας κρασιά καθώς και στα παραδοσιακά μας liquer, όπως το σήμα κατατεθέν του νησιού μας το κολιαντολίνο, αλλά και την σούμα.

Είμαστε εδώ για να εμπλουτίζουμε καθημερινά με νέα προϊόντα τις κατηγορίες μας καθώς και να ετοιμάσουμε για εσάς ιδιαίτερα δώρα με ροδίτικα προϊόντα για τους φίλους, τους συνεργάτες αλλά και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

  Με εκτίμηση,

Μανδάνου Στέλλα

 Υπεύθυνη πωλήσεων madeinrhodes.gr