Προστασία & Ασφάλεια Ηλεκτρονικής παραγγελίας

Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους πιο κάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για τη χρήση της Ιστοσελίδας μας, αλλά και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.madeinrhodes.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους πιο κάτω όρους και προϋποθέσεις και θα πρέπει να θυμάστε ότι η περιήγηση στην Ιστοσελίδα μας διέπεται από τους παρακάτω όρους, και από τους όρους που συνθέτουν την Πολιτική Απορρήτου που θα βρείτε στην Ιστοσελίδα μας. Η επίσκεψή σας στον παρόντα διαδικτυακό τόπο αποτελεί και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών.

Αν και η περιήγηση στην ιστοσελίδα μας δεν απαιτεί να καλύπτετε κάποιο όριο ηλικίας, εντούτοις, για να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών. Θυμηθείτε ότι υποβάλλοντας ένα αίτημα αγοράς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ταυτόχρονα δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών. Εάν από οποιοδήποτε στοιχείο που μας έχετε γνωρίσει προκύπτει ότι δεν έχετε την ηλικία αυτή, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν θα αποδεχθεί την παραγγελία σας.

Η περιήγησή σας στην Ιστοσελίδα μας είναι απολύτως δωρεάν και καμμία χρέωση δεν δημιουργείται από εμάς σε βάρος σας. Αντίθετα, θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι η παραγγελία αγοράς οποιουδήποτε από τα προϊόντα που σας προτείνουμε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή από εσάς της αντίστοιχης οικονομικής επιβάρυνσης αγοράς και μεταφοράς τους, η οποία οικονομική επιβάρυνση σας εξηγείται σε κάθε προϊόν μας αναλυτικά.

Η επίσκεψη του παρόντος διαδικτυακού τόπου αποτελεί για τον επισκέπτη, ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης που σας παραθέτουμε, μην χρησιμοποιήσετε το δικτυακό αυτό τόπο.

Τροποποίηση των Όρων:

Στη www.madeinrhodes.gr διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε μονομερώς ή να ανανεώνουμε τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Κάθε τέτοια αλλαγή αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να δημοσιεύεται αμέσως στην Ιστοσελίδα μας στο παρόν σημείωμα Όρων Χρήσης, αλλά και στα σημεία των ιστοσελίδων μας, όπου είναι απαραίτητο σύμφωνα με το Νόμο και κατά την κρίση μας, ώστε να είστε πάντοτε ενήμεροι για τους όρους που ισχύουν κατά την περιήγησή σας αλλά και κατά την συναλλαγή σας μαζί μας

Σας διαβεβαιώνουμε ότι καμμία αλλαγή οποιουδήποτε όρου που εμείς έχουμε θέσει δεν θα επηρεάζει τις παραγγελίες που έχετε ήδη θέσει πριν την τροποποίηση του αντίστοιχου όρου. Η τυχόν αλλαγή όρων για παραγγελίες σας που έχουν ήδη γίνει κι εκκρεμούν προς υλοποίηση θα οφείλεται μόνο σε αλλαγή της νομοθεσίας που θα καταλαμβάνει και εκκρεμείς συναλλαγές και δεν θα οφείλεται σε δική μας επιλογή.

Με την ολοκλήρωση μία παραγγελίας στο κατάστημά μας, καταγράφουμε σε αρχείο το ονοματεπώνυμό σας, τα στοιχεία ταχυδρομικής διεύθυνσης, την ηλεκτρονική διεύθυνση και τα τηλέφωνα που μας δίνετε. Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία του δέματος και τα στοιχεία διεύθυνσης και τηλεφώνου δίνονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών ή στο ταχυδρομείο για να πραγματοποιήσουν την αποστολή του δέματος στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει.
Την ηλεκτρονική σας διεύθυνση την χρησιμοποιούμε για να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας ενώ περιστασιακά θα σας αποστέλλουμε ενημερωτικά email με πληροφορίες για νέα προϊόντα μας ή άλλα θέματα σχετικά με το κατάστημά μας.
Σε περίπτωση που δεν θέλετε να λαμβάνετε άλλα email από εμάς στο μέλλον, παρακαλούμε στείλτε μας ένα μήνυμα στο info@madeinrhodes.gr με την ένδειξη “ΔΙΑΓΡΑΦΗ” στον τίτλο του θέματος.

Για οποιαδηποτε αλλη βοηθεια η διευκρινηση επικοινωνηστε μαζι μας στο +30 6976605999 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@madeinrhodes.gr