Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με πολύ χαμηλή οξύτητα που παράγεται από Κορωνέικη ελιά στον Καλαμώνα της Ρόδου , από ελαιόδεντρα που είναι βιολογικά πιστοποιημένα από τον Ελληνικό Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων ΒΙΟ-ΗΕLLAS. To βιολογικό ελαιόλαδο εξάγεται τέλος Νοεμβρίου μέσω ψυχρής έκθλιψης και χαρακτηρίζεται από την έντονη φρεσκάδα του.
Για την καλύτερη διατήρηση του ελαιολάδου μας έχουμε επιλέξει και για τα τρία είδη της σειράς την συσκευασία τους στην κεραμική φιάλη, η οποία συντελεί μέγιστα στη διατήρηση της φρεσκάδας.
Η τυποποίηση όλων ανεξαιρέτως των προϊόντων μας γίνεται σε χώρο πλήρως εξοπλισμένου με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με εφαρμογή των κανόνων και οδηγιών του ΙSO και τήρηση αυστηρών συνθηκών υγιεινής που διασφαλίζουν στο ακέραιο όλα τα ποιοτικά στοιχεία του προϊόντος.